marți, 23 februarie 2010

Perdea si album Disney din colaje

Daca v-ati intrebat ce fac cu atatea colaje, ei bine, a sosit momentul dezvaluirilor: le admir, in toate formele in care imi da prin cap!














Cum acest aranjament s-ar putea sa nu fie potrivit in orice ocazie, sau pur si simplu vine o vreme cand trebuie sa eliberam spatiul pentru alte personaje, avem si varianta compacta: albumul cu colaje. Deocamdata, primele trei file :).








joi, 18 februarie 2010

Mica sirena

Alta printesa Disney, de data asta, Ariel.
Un colaj cu Mica sirena - era un proiect pe care-l aveam in cap de cand am vazut la cresa tabloul cu valuri facut din voal. Dar atunci mi-am gasit repede scuza, am zis ca nu am accesoriile care sa pluteasca in apa.
Au venit si pestisorii castigati la concursul de pe Activitati copii, asa ca nu mi-a mai ramas nici un pretext de obiectat, aveam toate materialele la dispozitie, asa ca am improvizat un tablouas :).
Reactia lu' Roxi cand a dat ochii cu el, a fost una puternica, a cerut sa i se inmaneze neintarziat, si a trecut la demontarea tabloului :). Acum sper sa-i mai treaca cat de cat entuziasmul, ca n-as vrea ca reconstituirea faunei acvatice sa devina o rutina zilnica pentru mine.




























joi, 11 februarie 2010

Casper - the friendly ghost



















Prin decembrie, Roxi nu se mai dezlipea de la Casper. Stia fiecare secventa din filmulet, ma punea s-o dau uta cand se dadea uta si ursuletul, facea si ea top-top in tandem cu ursuletul.
Abia acum, dupa ce a trecut moda, m-am invrednicit de i-am confectionat un Casper dintr-un jaf de material, putin sintetic, dar perfect pentru o fantoma. Mi-a luat mult timp sa ma apuc de treaba si cam o ora ca sa-l cos.
Initial am vrut sa-i fac unul din carton, mare, asa cam cat ea, apoi am zis ca as putea sa-i fac din folie autonivelanta, dintr-aceea care se pune sub parchet, dar m-am razgandit, am zis ca tot ce e din hartie, deocamdata e de unica folosinta pentru ea. Poate asta o sa fie mai durabil. Am intrbat-o daca ii place si mi-a zis un da, molatic.









http://www.youtube.com/watch?v=HlScyayTJ5Y

miercuri, 10 februarie 2010

Alis in tara alulelor

Alice este personajul lunii, adica nici o zi fara Alice.
Ma bucur tare ca Marius a gasit desenul asta superb, marca Disney. Cand eram in generala, era un serial de desene animate cu Alice, dar desenele erau uratele, nu imi dadeam seama ce reprezinta personajele alea ciudate, si asa am ramas cu impresia ca Alice in tara minunilor e o poveste SF urata. Acum, desi il revad de vreo 2 saptamani zilnic, nu ma plictisesc sa ma uit la el. Personajele sunt superbe, iar vocile, dementiale. Preferata mea: THE Queen si replica preferata: Then let the game begin!

Acum, ca s-a elucidat misterul lui "Amit, amit, amit", ne-am mai linistit. Era un anumit moment in timpul desenului, cand copilul incepea sa alerge innebunit prin toata casa si sa strige: "Amit, amit, amit".
-Cine a venit? Regina? Cartile de joc?
Nu ne-a ajutat deloc, nu zicea nici da, nici ba, la incercarile noastre.
Cum stateam noi pe faza la momentul cand copilul o s-o uschiasca din loc, am auzit in film, originalul "Amit, amit, amit!" Ha, asta e! E o replica, cineva chiar zice asta. Am dat inapoi, sa vedem cine a zis, cand colo, Marele iepure alb, alearga innebunit: "I'm late, I'm late, I'm late!"

luni, 8 februarie 2010

Alte inimioare















Ursuletul maro a capatat o mare importata de cand reprezinta un personaj, si anume ursulica Jackie de la Scoala ursilor.
Mi se pare incredibil cum tine minte ca i l-a adus Georgi, si cum tine minte de la cine are toate jucariile, desi eu nu ii repet asta. Ma gandesc ca la varsta ei, uita destul de repede. Nu??? Si atunci de ce nu retine o amarata de "Catelus cu paru' cret" ???









M-am gandit ca n-ar fi rau sa incep sa tatonez terenul si pentru aniversarea de la sfarsitul lunii, poate primim si noi niste prajituri :D.

joi, 4 februarie 2010

Calendar Disney - Februarie

marți, 2 februarie 2010

Inimioare din litere magnetice


Ce putea fi mai simplu de facut din litere magnetice decat inimioare ?! :)










Alte inimioare!







Suntem gata de olimpiada!







Pe bune, din toata inima :)









Ah, varu' mi-ai rupt inima :((. Dar ai fost fenomenal cu Lazio!






Ca sa mai inseninez atmosfera, inchei postarea cu un trifoi cu patru foi.

luni, 1 februarie 2010

De Sf. Valentin, Dragobete si orice ocazii de liru-liru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...