marți, 27 aprilie 2010

New look, new combination

Nu i-ar sta bine Frumoasei-Frumoaselor blonda?

N-am veleitati de stilista. S-a-ntamplat. O coloram pe "Apata" cu acuarelele, si ca sa evit negrul, am folosit o nuanta mai deschisa :D.
Initial, Roxi n-a comentat, i-a placut de printesa si "gamnen", dar in final, toata foaia a ajuns neagra. Asa ajung toate :(.

Noul petitor a ajuns tot intamplator in peisaj. Unchiul Roxanei e mare (cel mai mare) fan Superman, asa ca-l avem pe Superman la panoul de onoare cu printese.

Si toata lumea e fericita :))

vineri, 23 aprilie 2010

La multi ani, G!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Cum am o singura prietena G, ii urez toate cele bune si sper sa ne revenem cat mai curand!

joi, 22 aprilie 2010

Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste

Ei, mi-a iesit si mie o felicitare draguta si mi s-a urcat repede la cap, asa ca m-am repezit sa fac un tablouas. Cadou pentru o prietena, bineinteles!
Dar cum ochiul meu nu e inca format, am gresit dimensiunile :((. Ce-a iesit, nu mi se pare demn de-a fi inramat, asa ca...ghici cine e beneficiarul?














Indiciu: vezi decorul.

Dino

Cu ultima mascota, Casper, m-am jucat doar eu, si am zis ca probabil, materialul e de vina. Asa ca de cum am gasit sablonul asta, am dat fuga sa cumpar plus (instructiunile erau cu fetru).
Lui Roxi nici de Dino nu-i place - de data asta ii dau dreptate, chiar a iesit uratel :(, dar il punem la treaba, ca-n famila Flinstone, si asa s-a mai obisnuit cu el.

52 de povesti

M-a incantat pretul, 50 de lei pentru 52 de povesti. Mai mult decat rezonabil, mi-am zis. Pana acum, cea mai convenabila oferta de pe piata mi s-a parut a fi cartile de la Adevarul, la 12 lei. Deci, curat chilipir. Am insfacat cartea degraba, nerabdatori s-o citim.
Ei, la partea cu cititul e o problema. As da o nota mica celui care a facut rezumatul povestilor. N-am cuvinte sa explic ce nu-i in regula cu textul, dar parca e cam ciudatel, laconic si tehnic.
Asa ca cititul povestilor din aceasta carte e mai mult testul nostru de a improviza pe baza pozelor.

Grafica e interesanta :).

miercuri, 14 aprilie 2010

Ce bine e la leaaagane...

Cred ca de acum ocolul pe la leagane o sa fie obligatoriu pe drumul de intoarcere acasa de la cresa.

Mai intai, copilul trebuie sa se energizeze un pic.


















Orice bara e buna pentru uta-uta cu caruta...

marți, 13 aprilie 2010

La multi ani, Diana!

Nu apucasem sa vorbesc cu Diana despre ultimul meu hobby, quillingul, asa ca am profitat de ocazie pentru a-i aduce la cunostinta subiectul :).

















Pandantivul e departe de modelul original, dar mi-a placut ideea. S-a dovedit a fi mai mult o problema de coliniaritate decat de tangente. Cele mai multe batai de cap mi le-a dat partea pe care o credeam cea mai usoara, patratul.












Am facut si un colaj cu Cenusareasa, deja la colaje am mai multa experienta :).
Mi-a placut cum a iesit. Nu stiu daca e doar meritul pozei sau a contat destul si faptul ca e in format A5. Dar e cel mai finut colaj pe care l-am facut pana acum.
Si uite-asa, mi-am mai adaugat in palmares inca o printesa Disney :D.

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Alice, fetita din tara minunilor

Mi-am cumparat mouse. Am fost mai incantata de ambalajul produsului decat de butonasul mouse-ului care face dublu-click.


















Unde e mouse-ul? L-a papat pisica!

Am dat o utilitate ambalajului, el devenind cadou pentru mamaia Nuti.

Eu: Roxi, o sa mergem la mamaia. Ii spui "La multi ani!", o pupi si ii dai cadoul, da?
R.: Da, mergem la ma'ia si mancam tortul!

Panselutele in varianta originala, aici.

joi, 1 aprilie 2010

Paste fericit!















Ce luunga a mai fost si saptamana asta, am tras de timp in cel mai comunist mod posibil, dar in sfarsit maine incepe vacanta :D.
Pana la o noua reintalnire virtuala, va uram tuturor "Paste fericit!"

Roxi a fost fata harnica si a sapat florile. Daca tot au inflorit , am imortalizat momentul :).

Nu va lasati inselati de aparente, doar pozeaza in fetita generoasa, ca m-am milogit de ea in genunchi de la cresa si pana aproape de casa pentru o muscatura de turta dulce. Si mandra ce-a facut? A luat distanta vreo doi metri, s-a intors cu spatele la mine si a mancat toate turtele dulci. Si eu care credeam ca nu se hotaraste pe care sa mi-o dea de tot baga mana in punga :((.
Nici eu nu m-am mai induplecat de ea si am lasat-o sa planga ultima bucata de drum ca vrea in brate. Sa zica mersi sa nu m-am mai dus si pana in bazar sa-mi cumpar turta dulce.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...